Suck

2013-01-04 | 15:42:31 | Allmänt | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hej!

Hade gjort ett jätte långt inlägg som försvann, jätte tråkigt. Men men får skriva om det någon dag. Nu kan ni få höra lite vad jag har gjort.

Igår: igår vaknade jag vid 11 och gick upp åt frukost och så smsade Emelie mig. Då fixade jag mig och gick till henne. När jag kommer fram så har ju hon som vanligt knappt börjat göra sig iordning, så fick sitta där och vänta en stund innan vi fick springa till bussen. Och så såklart missar vi bussen, så vi fick vänta 15 minuter tills nästa kom. När den kom åkte vi in till gallerian och där ifrån gick vi till ett sjukhus som jag skulle till. Där tog jag lite olika blodprover och sen fick jag gå. Efter det gick vi och köpte glass och sen gick vi in på hollister och köpte ett par mjukisbyxor till mig. Sen åkte vi hem till emelie igen och då fixade jag hennes hår och packade hennes grejer sen skulle hon iväg och då gick jag hem. När jag kom hem kollade jag klart på en film jag börjat se. Sen mitt när det var spännande skulle jag äta, så då gjorde jag det och sen gick jag och min syster ut med soporna, sen bäddade jag åt mig och emelie sen kom hon hem till mig typ kvart över 9. Sen låg vi och kollade på film och snackade och sånt tills typ halv 2, då somnade jag hehe.

Idag: idag fick vi gå upp vid 10 och sen fick vi va snabba för ci skulle tillbaka till sjukhuset, så vi gick upp och då käkade emelie frukost men jag fick inte äta för jag skulle ta fler prover. Så efter det fixade vi oss och gick till bussen och sen till sjukhuset, där fick jag ta fler blodprover i min arm och jag trodde jag skulle Dö. Men efter gick vi och käkade lunch/frukost på espresso house. Sen gick vi runt och kollade lite innan jag behövde åka hem. Då åkte jag hem och packade lite saker och nu sitter jag i bilen på väg till Dalarna. ska åka skidor i helgen i Romme :D skit glad just nu. Men ja det var dom senaste dagarna för mig. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Vi hörs någon gång. Vet inte om jag kommer ha någon täckning eller ha tid att blogga i helgen men jag bloggar när jag är på väg hem. Puuussss

_______________________ Kommentarer _________________________________________________