Landet

2013-06-07 | 21:24:18 | Allmänt | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
Heej!
 
Nu sitter jag i min säng och har nyss kommit hem. Har varit och shoppat i Väla centrum hela dagen och efter det åkte jag in till båstad och åt på peppesbodega. Skön dag med andra ord.
Nu har jag ju då inte bloggat på 2 veckor. Men ska förklara varför.
 
Sist jag gjorde ett inlägg var ju med Sarah. Den kvällen drog vi ut och körde fotboll med några kompisar. Det slutade inte så bra för mig. Jag ramlade på något konstigt sätt och tog i mot med handen. Fick sjukt ont och hande blev blå. Men äcsh tänkte jag det är bara en lätt stukning det går ju över. Aa visst. Hade så jävla ont hela helgen så på måndagen bästemde jag och mamma för att åka in och kolla handen. Vilket vi gjorde. Det slutade med att jag fick reda på att jag fått en fraktur (brytit eller fått en stor spricka) i båtbenet. Så dom gipsade handen och så skulle jag ta det lugnt i 2 veckor. på måndag har två veckor gått och jag ska ta bort gipset och röntga om handen. Ser det bra ut då slipper jag gipset. Ser det inte bra ut ska jag ha gips i 8-12 VECKOR!?!?!? Åhh det är HELA sommarlovt. Så jävla segt. Vill ta bort det NU! Det är så synd om mig hahaha.
 
Men sen har jag ´bara inte orkat blogga. Men snart äre sommarlov och jag kommer ha så mycket tid att blogga. Så det blir bra. Under dom här två veckorna har jag hunnit shoppa litesom ni kanske är sugna på att se? Det fixar jag när jag kommer hem. Nu ska jag typ kolla film och äta yollibox. Imorn bär det äntligen av till stockholm igen. Skönt det. Hoppas ni har en underbar fredag. P U S S
 
_______________________ Kommentarer _________________________________________________